GruWan.png
 
 
 

Som student på W-programmet har vi såklart ett grupprum som vi delar tillsammans med GURS! Tänk dig GruWan som ditt egna plugg-, mys- eller det perfekta projektrummet! GruWan finns  på Geo (Institutionen för geovetenskap), på Villavägen 16. Har du glömt bort eller aldrig fått veta koden till GruWan är det bara att kontakta någon WAWE-engagerad eller prata med en W:are

Om du vill boka rummet för sektionsaktivitetere eller idéer om rummets utsmyckning är du mer än välkommen att höra av dig till Ordförande för WAWE eller GRUS.

Ordförande för WAWE: w-ordf@utn.se                         Ordförande för GRUS: ngv-ordf@utn.se

Regler för GruWan

-      För allas trivsel och rummets säkerhet finns det några enkla regler.

-      Styrelsebokningar går först. Mellan kl 8-17 prioriteras studieplatser.

-      Sprid inte koden till obehöriga (alltså icke WAWE eller GRUS medlemmar). Om du släpper in en icke-medlem ansvarar du för denna person.

-      Lämna rummet som du fann det.

-       Håll städat efter dig.

 
 
 

Uthgård

 
 

Uppsala teknolog- och naturvetarkår (UTN) är en studentkår som jobbar för att tillvarata och bevaka studenterna på den teknisk- naturvetenskapliga fakultetens intressen i frågor som rör deras utbildning. Frågorna kan vara rent utbildningsmässiga, vara av studiesocialkaraktär eller kretsa kring arbetsliv.

Uthgård är UTN:s kårhus och är beläget på Polacksbacken. Här kan du få råd och hjälp av kårens Ledningsgrupp, värma din matlåda i mikrovågsugnar eller köpa billigt kaffe och fika till studentpriser i UTN:s café. Uthgård används även som festlokal och anordnar grymma torsdagspubar.

Det är våra medlemmar som bygger UTN:s verksamhet och det är studenter som på olika sätt valt att engagera sig som driver kåren framåt. Varje år arbetar elva stycken studenter heltid åt kåren, men utöver dessa engagerar sig över 1000 studenter årligen, helt ideellt, för att genomföra alla kårens projekt. Bland några av dessa projekt finns till exempel Forsränningen som äger rum den sista april, en av Sveriges största karriärmässor Utnarm, Sveriges största rebusrally, mottagningar för nya studenter, bal och examensfester. Det är våra medlemmar som är UTN och det är era åsikter som för oss framåt, inte bara som kår, utan tillsammans kan vi se till att vi alla få en utbildning i världsklass i en av Sveriges roligaste och bästa studentstäder!

Har du frågor, funderingar eller förslag på hur UTN kan bli bättre, tveka inte att kontakta din sektionsförening eller någon ur UTN:s ledningsgrupp eller styrelse. 

Vill du engagera dig i någon av kårens alla kommittéer, arbetsgrupper eller utskott? Maila jagvillengageramig@utn.se så får du all hjälp du behöver!

 

Hitta till Uthgård!