Oct
21
5:00 PM17:00

Mattemys för W1

Äntligen är det dags! Årets första pluggmys, med andra ord Mattemys!
Det här pluggmyset är riktat till er i W1 som ska skriva er första mattetenta snart! Vi kommer att ha två propplärare som kommer att gå igenom en gammal tenta med lite tips och hur man kan tänka för att lösa uppgifter!
Det kommer att bjudas på fika men som de sanna W-studenter som vi är så sparar vi ju såklart på jordens resurser så ta gärna med en egen, tom matlåda och glas/mugg av något slag!
Under pausen så kommer det finnas möjlighet att köpa profilprodukter av vår rekryteringsanvarig!
Hoppas att ni är lika taggade som vi är!

Var: Hambergsalen, Geocentrum.
När: 21 oktober klockan 17.30 (OBS, då ska vi försöka börja genomgången av tentan, så droppa gärna in innan dess, mellan 17-17.30).

View Event →

Oct
12
1:00 PM13:00

Skogstur i Håga

Hej alla W:are!

Nu när hösten är kommen, kommer även D-vitaminbristen. På lördag blir det en härlig skogstur i Håga för att få fylla upp reserverna. Ta med dig lite fika och ett par sköna skor och njut av den underbara helgen du förtjänat!

Vi samlas vid busshållplatsen "Ihres väg" vid Flogsta klockan 13:00 och tågar vidare mot Hågadalen. Den planerade rutten är fjärilsstigen som är cirka 3 km lång, men blir även en liten tur dit samt tillbaka efter turen då den inte är en slinga.

Klicka gärna i om ni kommer så snart som möjligt i FACEBOOK eventet.

View Event →
Oct
10
5:30 PM17:30

Informationskväll om utbytesstudier

FACEBOOK EVENT

Hallåååååå!!
Precis som föregående terminer kommer ES-sektionen tillsammans med W-sektionen att arrangera en informationskväll för alla som kan tänka sig att vara intresserade av att någon gång under sina studier åka på utbyte, tjoho!! Tanken med kvällen är att få en överblick på hur man går tillväga, var man kan åka och när man ska söka! Ibland blir det väldigt mycket information att ta in på kvällar som dessa och därför har vi bjudit in studenter som varit iväg på utbyte för att hjälpa till med att svara på mer praktiska frågor, hur man ska skriva sitt personliga brev, tips på vad som kan vara bra att veta, etc.

Kvällen är huvudsakligen riktad till de som vill åka iväg på utbyte nästa höst, då söktiden är från den 22a oktober till 22a november! Men SJÄVLKLART kan du som inte alls vill åka på utbyte nästa höst känna att du också är välkommen! Du kanske vill åka på utbyte om ett, två, tre, eller fyra år men bara vill ha lite nyttig information? Eller så kanske du bara vill umgås med andra, käka lite fika och slippa sitta själv hemma när hösten gör sig påmind? Oavsett är just du välkommen till 4001 (typ den lilla föreläsningssalen i 4000-korridoren).

Varm välkomna,
Anton och Eleonora

P.S Har ni några frågor får ni gärna kontakta oss via PM här på facebook eller skicka mail till oss!
Anton, ES: es-int@utn.se
Eleonora, W: w-internationellt@utn.se

View Event →
Oct
8
12:15 PM12:15

Terminens Andra Studieråd

FACEBOOK EVENT

Hej alla W:are, på tisdag är det dags för terminens andra studieråd! 💙

På studierådet har man en trevlig lunch tillsammans med andra W:are, får fika och om man har några åsikter om sina kurser eller studiemiljön så är det ett ypperligt tillfälle att föra fram dessa för att kunna göra utbildningen bättre!

VAD? Studieråd
NÄR? Tisdag 8/10 kl 12:15-13:00
VAR? Å4003
FÖR VEM? Alla W:are
BLIR DET FIKA? Självklart!!

För de nyare studenterna är det ett superbra tillfälle att få inside information om vad som kommer framöver i utbildningen och för de äldre studenterna att dela med sig av sina erfarenheter och se hur programmet utvecklas.

Så det är bara att komma förbi Å4003 tisdag 8/10 kl 12:15-13:00, berätta vad ni känner om era kurser, få fika och på så vis hjälpa till att göra er utbildning bättre!

Om ni har några funderingar är det bara att höra av er till studierådsordförande Elin Flodin eller studiesocialt ansvarig Maria Mattsson, kontakt info till oss hittar ni under OM OSS och sen STYRELSEN här på hemsidan.

Hoppas vi ses på tisdag! 💙

View Event →
Oct
1
to Oct 2

Nationsrunda med W

Tisdag, 1 oktober kl 18:00 - 01:00

Nu är det äntligen dags för höstens nationsrunda!!!

Temat är Astrid Lindgrens Wärld och denna gång kör vi utan ovve så ni kan gå all in på utklädnad!! Psst.... pris för bästa utklädnad kommer delas ut under kvällen!

OBS! Schema och uppdrag för kvällen kommer senare, så håll utkik i eventet.

Dags att peppa till för HUJEDAMEJ sån kväll vi kommer ha!!

https://www.facebook.com/events/438937570049336/

View Event →
Sep
16
12:00 PM12:00

Terminens första studieråd (16/9)!

Hej alla W:are, på måndag är det dags för terminens första studieråd! 💙

På studierådet får ni framföra alla era åsikter om kurser och studiemiljö samtidigt som ni i trevligt sällskap av andra W:are kan avnjuta er matlåda och få gott fika! För de nyare studenterna är det ett superbra tillfälle att få inside information om vad som kommer framöver i utbildningen och för de äldre studenterna att dela med sig av sina erfarenheter och se hur programmet utvecklas. Det är även ett ypperligt tillfälle att lära känna varandra över årskursgränserna!

Så det är bara att komma förbi Å2002 måndag 16/9 ca kl 12-13, berätta om era första intryck av kurserna, få fika och på så vis hjälpa till att göra er utbildning bättre!

Om ni har några funderingar är det bara att höra av er till studierådsordförande Elin Flodin eller studiesocialt ansvarig Maria Mattsson. Hoppas vi ses på måndag!

VAD? Studieråd
NÄR? Måndag 16/9 kl 12
VAR? Å2002
FÖR VEM? Alla W:are
BLIR DET FIKA? Självklart!!

View Event →
Sep
14
10:00 AM10:00

Svampplockning

Hej allihopa!

Hoppas att ni ser fram emot en höst med aktiviteter! Vi tänker att vi kör igång med en härlig svampplockartur på Sunnerstaåsen.

För de som vill möts vi kl. 09:30 vid BMC:s entré ut mot Dag Hammarskjölds väg för att cykla gemensamt, annars ses vi på plats kl. 10:00 vid Sunnerstastugan. Vi beräknar att vara iväg i några timmar, så matsäck rekommenderas. Det finns eventuellt möjlighet till att grilla. En COOP-butik ligger även i närheten vid behov. Och som vanligt; kläder efter väder!

Klicka gärna i om ni kommer så snart som möjligt.

Hoppas att vi ses!

View Event →
Sep
7
to Sep 12

Sök till W:s KlubbWerk!! <3

Är du taggad på att planera spexiga sittningar, fixa härliga bruncher och fartfyllda pubrundor? Då ska du självklart söka W:s KlubbWerk!!

KlubbWerket är klubbmästarnas högra hand för att tillsammans kunna fixa riktigt grymma event under året till alla studenter på W-programmet. Engagemanget innebär allt ifrån att spåna ideér, laga mat, designa tygmärken och skriva busiga spex.

Så tycker du att det skulle vara kul att engagera dig och ha ett roligt år tillsammans med oss - sök till KlubbWerket! Det är ett bra första engagemang om du är sugen på att prova på att engagera dig.

Ansökan är öppen fram till torsdagen 12/9 kl. 23.59.

In och sök via länken här:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScCEvhiViGB9IiyVTfMaIpX0SqrqCZc1DqnDu9ArYFu-34LMQ/viewform

PUSS OCH KRAM från Klubbmästarna Disa och Amanda!

View Event →