Skidresa för studentgrupper

image005.jpg

Hej!

 Mitt namn är Dan och jag arbetar med gruppresor i Stöten, Sälen.

Sälenfjällen har under senare år blivit allt sämre på att erbjuda prisvärda resepaket för studentgrupper. Denna trend arbetar jag för att bryta.

Vi specialiserar oss på att ta emot små och stora grupper och erbjuder, utöver Sälens bästa skidåkning, bland annat badhus, olika restaurangkoncept och afterski varje dag samt nattklubb på helgerna.

 Om någon sektion/klass eller annan grupp hos er planerar en resa i vinter så står jag till ert förfogande och hjälper, utan extra kostnad, till med projektledning innan ankomst och genomförande på plats i Stöten.

Eftersom jag själv studerat i många år vet jag hur avgörande budgeten är för alla former av evenemang –  och därför har jag specialiserat mig på att plocka fram prisvärda paket för studenter.

Som ett exempel kan jag erbjuda en paketresa (torsdag-söndag) innehållande boende i lägenheter, precis vid största backen med eget kök och bastu inklusive avresestädning samt 3 dagars liftkort för totalt ca 1.695:-/person.

 Läs gärna mer om vår fantastiska skidanläggning här: www.stoten.se

Se även nedan vad en av mina grupper från förra vintern tyckte om sin resa. Jag hoppas på att höra från er!

 

Mycket för pengarna!

För tredje året i rad arrangerade Studentföreningen för Systemvetenskapliga sektionen en skidresa för sina medlemmar. I vintras gick resan till Stöten och 60 studenter följde med. I paketet ingick buss, boende och liftkort. Andreas Jacobson var en av arrangörerna och han var imponerad över hur smidigt allt gick.

 "Vi kunde börja köra vårt race så fort vi kom av bussen i Stöten. Nycklar och liftkort låg färdigt och väntade så ingen tid gick förlorad. Vi fick mycket mer för pengarna i Stöten än vad vi tidigare fått på andra skidorter. Dessutom med högre kvalitet, framförallt på stugorna –  Stöten får högsta betyg av oss!"

 Andreas Jacobson, arrangör

Systemvetenskapliga sektionen vid Linköpings Universitet 

 

Vänligen / Best regards

Dan Wennerholm, projektledare

Grupp och Konferens
Stöten i Sälen AB
Växel: +46(0)280-75 000
Direkt: +46(0)280-75 022
E-mail: dan.wennerholm@stoten.se

 

WAWE W-sektionen